Всички знаем защо - гербаджийска община, няма да работи, няма да

...
Всички знаем защо - гербаджийска община, няма да работи, няма да
Коментари Харесай

Инвеститор: Ще блокираме Общината, ако строителството спре

" Всички знаем за какво - гербаджийска община, няма да работи, няма да се развива, с цел да може новият кмет да се споделя Данчо Иванов ( - Бел. ред.), но няма да стане ". Така предприемачът иронично изясни пред публицисти желанието на регионалния шеф за връщане на 12 решения на Общинския съвет в Пловдив, признати на последната сесия, за допускане на Подробни устройствени проекти (ПУП), съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Според регионалния, повода е, че те са гласувани незаконосъобразно, защото към момента няма утвърдена екологична оценка на плана за изменение на Общия организационен проект (ОУП) на Пловдив от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Филипов обаче бе безапелационен, че всички сектори у нас ще създадат народен митинг на 10 май. В Пловдив пък ще се упорства за оставки, в това число и на регионалния шеф.

“Не сме във война ", сподели още Илиян Филипов. " Искаме да работим. Искаме да действаме, дали по остарелия, или по новия метод. Не е обикновено да ни държите по този начин ", добави Филипов. " Ако се наложи, ще блокираме Общината, в случай че строителството спре ".

Гледайте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР